Het organiseren van een verjaardag

September 24, 2015

Veel mensen willen wel hun verjaardag vieren voor hun naasten maar zien erg op tegen de boodschappen doen, hapjes maken, kamer "verbouwen".Zo ook een wat oudere dame die niet wist hoe ze het geregeld en georganiseerd moest krijgen, totdat ze mij belde.We hebben samen de boodschappen gedaan. Ik heb haar kamer zo ingericht dat iedereen goed kon zitten. Ik heb op haar verjaardag de bediening gedaan, zelf de drankjes en de hapjes gemaakt. Na afloop heb ik een pan ragout gemaakt. Zo kon iedereen mee-eten.Toen de gasten weg waren heb ik alles opgeruimd, afgewassen en de kamer weer in gereedheid gebracht. Mevrouw heeft heerlijk genoten, doordat ze zelf niets hoefde te doen, als van haar gasten te genieten.

 

 

 

Please reload

Aanbevolen berichten

Regionale seniorenbeurs te Mill

April 7, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 17, 2019

June 7, 2019

March 20, 2019

February 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now