Naar Ernst en Bobby.

June 2, 2017

Regelmatig wanneer ik mevrouw bezoek, staat de tv op het programma van Ernst en Bobby en zie ik mevrouw vrolijk worden. Ik heb haar gevraagd of ze graag een bezoek zou willen brengen aan Ernst en Bobby in de schouwburg? 


Ja dat wilde ze wel!! Ik heb kaartjes besteld voor schouwburg Cuijk en contact gezocht met deze twee mannen. Ze zouden het erg leuk vinden om mevrouw te ontmoeten na de voorstelling. Ze vroegen of mevrouw een cd speler had en hebben een cd opgestuurd met een kaart voor haar verjaardag. Wat een ontzettend leuke attentie zeg!! Na de voorstelling zijn we naar ze toe gegaan en we werden echt hartelijk ontvangen. Mevrouw was hun oudste fan en ze vonden het een eer dat ze was gekomen. Zo belangstellend en lief hebben ze staan kletsen met ons. Als klapper kreeg ze een dikke sandwich kus. Hier hebben we een prachtige foto van gemaakt die ik ga afdrukken op canvas zodat ze die op haar kamer kan hangen. Ik zeg: zo kom je nog eens ergens😉Ik geniet met volle teugen als mevrouw een glimlach op haar gezicht heeft. Jullie mogen dit bericht delen om iedereen te laten genieten van de positieve dingen van het leven!! Dank jullie wel.

 

 

Please reload

Aanbevolen berichten

Regionale seniorenbeurs te Mill

April 7, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 17, 2019

June 7, 2019

March 20, 2019

February 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now