Regionale seniorenbeurs te Mill

April 7, 2018

Vrijdag 6 en zaterdag 7 april heb ik op de regionale seniorenbeurs gestaan in Mill. Het waren twee hele fijne beursdagen waarin ik heel veel mensen heb kunnen informeren over de diensten die ik aanbied. Gezellig, leuk en nuttig om mijn contacten, die ik in de loop der jaren heb leren kennen, weer te ontmoeten en met ze bij te praten. Kortom: ik kijk terug op een hele fijne nuttige, goed georganiseerde beurs. Chapeau voor het KBO!!

 

 

Please reload

Aanbevolen berichten

Regionale seniorenbeurs te Mill

April 7, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 17, 2019

June 7, 2019

March 20, 2019

February 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now