top of page

Ondersteuning bieden aan een mantelzorger

Een ouderen-verpleegkundige heeft mij benaderd om een mantelzorger te ontlasten.De bedoeling is dat ik met mevrouw op stap ga, zodat meneer een aantal uren iets voor zichzelf kan gaan doen. De eerste keer dat ik er was heb ik met mevrouw gewandeld, koffie gedronken en gekleurd. Vandaag heb ik samen met haar een bezoek gebracht aan een kinderdagverblijf. (Zelf heeft ze geen kinderen en ze vindt die 'kleintjes' wel erg leuk). Het was een schot in de roos. Wat was het leuk en wat heeft ze ervan genoten, prachtig om te zien. Toen we thuis kwamen heeft ze enthousiast tegen haar man zitten te vertellen over de kindjes. Hij was zichtbaar ontroerd dat ze zo had genoten.Wat een prachtige middag heb ik samen gehad met deze twee mensen..

Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

bottom of page