top of page

Samen boodschappen doen


Samen met een ernstig slechtziende man doe ik zijn boodschappen. Hij heeft zo zijn vaste plekken waar hij zijn dingetjes koopt. We reizen samen het hele Land van Cuijk door. Iedere ondernemer gunt hij zijn aandeel. 85 jaar en erg zelfstandig en hij wil heel graag zijn boodschappen zelf zoeken en kopen, ik ondersteun en begeleid hem hierbij. Zo rijden we met zijn tweeën ook naar het gemeentehuis, naar zijn huisarts, naar de apotheek, het ziekenhuis, de kaaswinkel, de pinautomaat etc.. Vaak een kopje koffie drinken in een restaurant en een broodje eten bij hem thuis, omdat hij alleen lunchen niet gezellig vindt. Zijn kinderen wonen ver weg, kunnen niet iedere dag bij hem zijn. Het geeft hun een fijn gevoel dat Pa nu zijn dingetjes samen met mij kan doen en regelmatig buiten de deur is. We hebben het heel gezellig en fijn is dat hij de touwtjes zelf in handen houdt.


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

bottom of page