top of page

Opruimen & ordenen


Het is al weer even geleden dat ik een verhaal heb kunnen schrijven. Door de toenemende drukte schiet zoiets erbij in. De afgelopen periode heb ik weer veel nieuwe mensen ontmoet, met ieder hun eigen verhaal en eigen hulp-vraag. Ik ben nu bezig om mensen te helpen bij het ordenen van hun huis. Een aantal jaren zijn deze mensen, er door omstandigheden, niet toe gekomen om hun huis op orde te houden. Ik help ze hierbij en daar heb ik nog wel wat te doen. Een groot huis, drie verdiepingen hoog, plus garage en alles staat helemaal vol. Tijdens de dagen dat ik daar al ben geweest, zijn ze zo dankbaar en blij met mijn hulp. Ze zien weer licht aan het einde van de tunnel!


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

bottom of page