top of page

Wat een lief gebaar!

Vandaag heb ik iets bijzonders meegemaakt........ Vanmiddag werd ik gebeld door een mevrouw hier uit het dorp. Ze vertelde dat ze met haar man onderweg was en mijn auto had zien staan. Ze vroegen zich af wat “even Monique bellen” voor een bedrijf zou zijn? Thuis zijn ze meteen gaan googelen en hebben ze mijn site bekeken en gelezen. (Mevrouw aan telefoon): Mijn man en ik vinden het zo geweldig wat jij doet, zo sociaal dat ik een heerlijke cake heb gebakken en die zometeen bij je wil komen brengen. Ik was helemaal beduusd en verrast door dit telefoontje.

Vanavond kwam mevrouw aan de deur bij mij met een heerlijke cake. Nogmaals gaf ze me een dik compliment voor hetgeen wat ik doe. Aan je uurtarief te zien word jij nooit rijk zei ze tegen me. Ik: dat hoeft ook niet, ik ben gelukkig op deze manier. Ik heb haar gezegd dat ik het echt superlief van haar vind om zo te worden verrast. Dit is toch echt geweldig!!!!


Aanbevolen berichten
Recente berichten
Archief

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

bottom of page