Op pad met de rolstoelauto

August 2, 2018

Ik ben aan het wachten op natuurbegraafplaats Weverslo. Een meneer in een elektrische rolstoel heb ik hierheen gebracht in mijn rolstoelauto. Hij moet afscheid nemen van zijn broer die hier begraven wordt. Hierna gaan we naar de koffietafel en zo kan hij gelukkig overal bij zijn met zijn familie.
Mijn rolstoelauto is mij goud waard, omdat ik zo “op maat” mee kan gaan naar de plek waar mensen naar toe willen.

 

 

Please reload

Aanbevolen berichten

Regionale seniorenbeurs te Mill

April 7, 2018

1/3
Please reload

Recente berichten

June 17, 2019

June 7, 2019

March 20, 2019

February 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

KvK-nummer:  75232472                                            Privacy statement EMB                                               Made by Pim Toonen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now